KOOP NU BIJ ONZE GEAUTHORISEERDE DEALERS

de

csp-serie

koop een CSP-170 DIGITALE PIANO en claim je gratis iPad!

IN PERFECTE HARMONIE. DE CSP-170 EN EEN GRATIS IPAD

Je muzikale dreamteam staat voor je klaar.

Tussen 01-11-2022 en 15-12-2022 krijg je bij de aankoop van een Yamaha CSP-170 een gratis iPad.*

Je kunt je geen betere aanvulling op deze digitale piano wensen dan je eigen iPad en de innovatieve Smart Pianist-app. Met dit dreamteam geniet je van het volledige scala aan functies van de CSP-170. De CSP-170 met de Stream Lights en de Smart Pianist-app zijn bovendien de perfecte hulp voor spelers om meteen hun favoriete nummers te leren. Beleef de muziek op een nieuwe, slimme, leuke en interactieve wijze, dankzij de Clavinova CSP-170 en je gratis iPad.

*Zie voor meer informatie over deze campagne onze

JE BENT SLECHTS 3 STAPPEN VERWIJDERD VAN EEN IPAD EN MEER MUZIKAAL PLEZIER!

STAP 1

Koop tussen 01-11-2022 en 15-12-2022 een Clavinova CSP-170.

STAP 2

Meld je aan of maak een nieuw Yamaha-account en registreer je nieuwe CSP-170 digitale piano, onder vermelding van het afleveradres, binnen 14 dagen na aflevering

Stap 3

Nadat je registratie is voltooid en op zijn vroegst 14 dagen nadat je CSP-170 is bezorgd, wordt je iPad naar je opgestuurd. Als je je hebt aangemeld voor de Yamaha-nieuwsbrief, krijg je bericht of je in aanmerking komt voor de iPad.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

FEEL THE MUSIC. PLAY SMART.

De Clavinova CSP-serie fascineert met een nieuwe wereld van pianoprestaties, leren en controle via je smartapparaat.

Spelers kunnen niet alleen genieten van een breed assortiment aan instrumentvoices met de bijbehorende stijlen, maar ook van de innovatieve Smart Pianist-app. Dit is een app speciaal voor smartapparaten die in een handomdraai bladmuziek maakt van je favoriete nummers. Het instrument is perfect voor beginners, die eenvoudig en op intuïtieve wijze kunnen leren spelen dankzij de Stream Lights, die je vingers begeleiden tijdens het spelen van het gekozen nummer. Geniet van het spelen met begeleidingsmelodieën, of zing zelf mee: dankzij Clavinova CSP en Smart Pianist weet je altijd wat de volgende toets is.

EXTRA VOORDELEN EN FUNCTIES BIJ JE CSP

5 JAAR GARANTIE

Meer dan een belofte. Registreer je Clavinova premium digitale piano binnen zes maanden na aankoop en ontvang gratis vijf jaar garantie.

FLOWKEY

De populaire app flowkey is een leuke en intuïtieve manier om te leren pianospelen of om uw pianospel te verbeteren. De app biedt een uitgebreid aanbod aan interactieve songs, tutorials en cursussen. Kies een song en begin te spelen. U krijgt direct feedback voor meer ondersteuning bij het spelen en oefenen.

SMART PIANIST

De Smart Pianist-app is de perfecte muzikale metgezel. U kunt hiermee een breed scala aan functies selecteren en aanpassen, van het geluid en de tuning tot het pianomodel en de akoestische instellingen. Smart Pianist analyseert daarnaast de songs in de muziekbibliotheek op uw mobiele apparaat, zodat u kunt meespelen met uw favoriete songs.

PREMIUM SERVICE

Yamaha hecht veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantenservice. Geniet van nog meer gemak en laat onze zorgvuldig geselecteerde partners je nieuwe Yamaha Clavinova digitale piano brengen en installeren.

¹Optional Premium Service is subject to charge

Je moet je binnen twee weken na aflevering van je CSP-170 registreren om je iPad te kunnen claimen.

Om informatie te krijgen over of je in aanmerking komt voor de iPad, moet je je aangemeld hebben voor de Yamaha-nieuwsbrief.

De iPad wordt verzonden nadat je je nieuwe CSP-170 hebt geregistreerd en het afleveradres in je account hebt ingevoerd, en er 14 dagen zijn verstreken na aflevering van je CSP-170. In je Yamaha-account kun je het adres invoeren in het gedeelte ‘Mijn gegevens’, en het apparaat, onder vermelding van het serienummer, registreren in het gedeelte 'Productregistratie’. De iPad wordt met UPS verzonden. De levertijd is afhankelijk van het land waar je woont.

Hierop is de officiële garantieperiode van Apple-producten van toepassing. Neem contact op met de support van Apple voor meer informatie.

De iPad-promotie voor de CSP-170 is geldig in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.