Support

Bijgeluidprobleem bij gebruik met digitale keyboardproducten [Rec'n'Share voor Android versie 2.0.0]

We hebben een bug bevestigd in Rec'n'Share voor Android versie 2.0.0 dat er bijgeluid wordt gegenereerd tijdens het opnemen/afspelen met specifieke 6 modellen digitale keyboards.

Problemen met iOS / iPadOS 15 [DTX MULTI-12 TOUCH]

Er is een probleem gemeld in versie 15 van iOS en iPadOS, waarbij apps soms geen Yamaha-muziekinstrument kunnen detecteren na het maken van een USB-verbinding.

Belangrijke firmware-update voor de Yamaha-gitaarversterkers THR10II Wireless en THR30II Wireless

Yamaha is op de hoogte gebracht van zes incidenten met extreme oververhitting tijdens het opladen van de THR-compatibele Line 6-producten Relay G10T draadloze apparaten.

HDMI Compatibility with AV Receivers, New Gaming Devices

An issue has been identified in certain emerging video signals, such as 4K/120Hz, from select sources, resulting in a loss of picture and sound when passed through AV receivers.