Support

Yamaha Music ID

Servicepunten

Downloads

Servicenieuws

We hebben meldingen ontvangen dat er een bug is gevonden waarbij opnieuw verbinding maken niet mogelijk is totdat het instrument opnieuw wordt opgestart wanneer een Chord Tracker-compatibel instrument via bluetooth is verbonden met de Chord Tracker-app die is geïnstalleerd op een Android 13-apparaat en de onderstaande handeling wordt uitgevoerd.

We hebben meldingen ontvangen dat er een bug is gevonden waarbij een instrument niet wordt herkend en niet kan worden gebruikt wanneer een Smart Pianist-compatibel instrument via bluetooth is verbonden met de Smart Pianist-app die op een Android 13-apparaat is geïnstalleerd.

We hebben een bug bevestigd in Rec'n'Share voor Android versie 2.0.0 dat er bijgeluid wordt gegenereerd tijdens het opnemen/afspelen met specifieke 6 modellen digitale keyboards.

Yamaha is op de hoogte gebracht van zes incidenten met extreme oververhitting tijdens het opladen van de THR-compatibele Line 6-producten Relay G10T draadloze apparaten.